Premies en Kortingen

Duurzaamheidpremie

Is uw woning ouder dan 1 jaar? Dan komt u in aanmerking voor de Duurzaamheidpremie van de provincie Overijssel als u uw woning isoleert. Tot 900 euro premie beschikbaar per woning. Hoe meer u isoleert en hoe meer u in de buurt samenwerkt, hoe hoger de premie. Oplopend van 300 naar 600 euro tot maar liefst 900 euro!

  • 300 euro premie voor 1 gerealiseerde isolatiemaatregel
  • 600 euro premie voor twee of meer gerealiseerde isolatiemaatregelen.

Burenpremie

Naast bovenstaande premies kunt u in aanmerking komen voor de burenpremie. Wanneer u en minimaal 2 van uw buren twee isolatiemaatregelen per woning gaan aanbrengen, dan kunt u ook de burenpremie aanvragen. De isolatiemaatregelen voor u en uw buren hoeven niet hetzelfde te zijn. Als u of uw buurman of buurvrouw een reservering voor de duurzaamheidpremie indient, moeten de buren die de premie willen ontvangen op het formulier staan. Ze moeten dan binnen 14 dagen ook de reservering indienen. De totale premie per woning bedraagt 900 euro, namelijk 600 euro voor de twee of meer uitgevoerde isolatiemaatregelen en 300 euro voor de burenpremie.

 

Collectiviteitkorting

Als u besluit om samen met ons en met minimaal 2 van uw buren energiebesparende maatregelen aan te brengen en/of te installeren dan krijgt u hierop ook een korting afhankelijk van de te nemen maatregelingen en het aantal buren dat meedoet.

Afspraak maken

 

Een afspraak is zo gemaakt:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0547 - 29 27 36 

Contactgegevens

Lubberink Bouwkundig Teken- en Adviesbureau
Kieftenweg 2
7495 PG Ambt-Delden

 

0547 - 29 27 36