Elk ontwerp begint met een goed gesprek

U wilt een geslaagde realisatie van uw verbouwing, nieuwe woning of bedrijfspand. Twijfelt u nog over de meest ideale of mooiste oplossing voor uw bouwplannen? We geven graag ons deskundig advies. Voordat we beginnen aan een ontwerptekening, is een goed gesprek essentieel. Tijdens zo'n gesprek komen praktische zaken aan bod, maar ook comfort, rendement en vormgeving.

 

U zult zien; Lubberink BTA slaagt erin om door efficiency en slimme inzet van materialen, ook financieel voordeel voor u te behalen. 

Lubberink Bouwkundig Teken- en Adviesbureau voor

Wat kunnen wij voor u (be)tekenen?

  • Ontwerp van al uw bouwplannen.
  • Aanvraag / begeleiding bouwvergunningen.
  • 3D tekenwerk, animaties en sfeerimpressies.
  • Advies en begeleiding bouwplannen agrarische bedrijven.
  • Projectontwikkeling.

Bouwtekening op maat

Na één of enkele gesprekken en een haalbaarheidsanalyse gaat de ontwerpfase van start. Op het afgesproken moment leggen we u een voorlopig ontwerp voor. Door de goede voorbereiding komt dit -vrijwel direct- al dicht bij het gewenste resultaat. Vraag ons om een 3D tekening of een digitale sfeerimpressie van uw bouwproject. dit maakt dat u zich nog beter voor kunt stellen hoe uw woning of bedrijfspand er straks uitziet.

Na eventuele bijstelling in overleg met u, maken we een technisch ontwerp. Ook begeleiden we u graag bij de aanvraag van de benodigde bouwvergunningen en de procedure in geval van bestemmingsplanwijziging.

Bouwbegeleiding

Tijdens het ontwerp van uw bouwproject geven we objectief en deskundig advies over bouw- en afwerkmaterialen. Lubberink BTA is bekend met de verschillende aanbieders in de markt. Doe daarmee uw voordeel. We gaan samen voor het beste resultaat tegen de laagste kosten. Zet Lubberink BTA in voor directievoering (bouwbegeleiding).

Zo bent u verzekerd van één aanspreekpunt op de bouw voor alle leveranciers, aannemers en installateurs.

 

Uw bouwopdracht is met Lubberink BTA van succes verzekerd!

Afspraak maken

 

Een afspraak is zo gemaakt:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0547 - 29 27 36 

Contactgegevens

Lubberink Bouwkundig Teken- en Adviesbureau
Kieftenweg 2
7495 PG Ambt-Delden

 

0547 - 29 27 36