Met Lubberink BTA eerder bouwen

De weg naar een vergunning voor uw bouwplannen kan soms ingewikkeld zijn of veel geduld vragen. Als bouwkundig teken- en adviesbureau hebben we de expertise in huis om dit traject zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. We kennen de 'spelregels' en weten de weg binnen gemeentelijke apparaten.

 

Dat scheelt kostbare tijd, voor u als particulier, ondernemer of agrariër.

Haalbaarheid bouwplan

Lubberink BTA zorgt dat u geen omkijken meer heeft naar de aanvraag van de vereiste bouwvergunningen voor uw plannen. Voordat we een aanvraag indienen, voeren onze medewerkers eerst een haalbaarheidsanalyse uit. Dit doen we op basis van regels (bouwbesluit, gemeentelijke verordeningen, NEN), de geldende bestemmingsplannen (bebouwingsmogelijkheden, wensen), uw woonwensen en de bouwkosten. 

Bij twijfel over haalbaarheid treedt Lubberink BTA - uiteraard in goed overleg met u als opdrachtgever - in overleg met gemeentelijke of provinciale instanties. Door gedegen en creatieve aanpak weet Lubberink BTA vrijwel altijd te komen tot de gewenste bouwvergunning. Dat maakt dat u sneller kunt starten met de uitvoering van uw bouwplannen. 

Afspraak maken

 

Een afspraak is zo gemaakt:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0547 - 29 27 36 

Contactgegevens

Lubberink Bouwkundig Teken- en Adviesbureau
Kieftenweg 2
7495 PG Ambt-Delden

 

0547 - 29 27 36